Si no pots veure bé el butlletí fes click aquí

Agenda
5 - 12 octubre

07.10.17 / 11 h
Jornada familiar
DISSENY EN FAMÍLIA

Vine amb la teva família a gaudir d'aquesta jornada lúdica que hem preparat: tallers, activitats, exposicions i molt més per descobrir la programació del Museu 2017-2018.
+ info
Preu Activitats gratuïtes
Afegeix a: iCal / Google Calendar / Outlook

09.10.17 / 17 h
Seminari
De l'aula al laboratori: pensar entorns per a la creació, el co-disseny i l'aprenentatge.

Primer seminari del cicle entorn de la recerca en disseny organitzat per la Càtedra UOC en Disseny i Creació Multimèdia.
+ info
Preu Entrada gratuïta amb inscripció prèvia
Afegeix a: iCal / Google Calendar / Outlook

A partir del 15.10.17
En família
Taller QUI NO S'ESPANTA, ESTAMPA!

Estrenem aquest taller on podrem experimentar la tècnica d'estampació a mà, al bac, per decorar una peça de roba personalitzada que cada participant podrà endur-se a a casa.
+ info
Preu 3 € per persona. Els menors han d'anar acompanyats d'un adult
Afegeix a: iCal / Google Calendar / Outlook

A partir del 25.10.17
Club de lectura
Llegim el museu: descobrim el còmic

Últimes places disponibles per participar en aquest club de lectura temàtic on el còmic serà tractat tant des del punt de vista literari com gràfic.
+ info
Preu Activitat gratuïta

A partir del 08.11.17
Curs
Introducció a la història del vestit

Ja estan obertes les inscripcions a la tercera edició del curs, que us ofereix un recorregut per la història del vestit, des de l’antiguitat fins als nostres dies.
+ info

A més :

Disseny de producte
El dissenyador Ramon Benedito Graells ha fet donació al Museu del Disseny de diverses peces dissenyades per ell entre 1975 i 2013. + info

Presentació del llibre
Indianes. Llibre de mostres de la fàbrica de Josep Anton Fàbregas, Igualada 1815. Llibre de colors de Josep Anton Fàbregas, Igualada 1813. + info

imagen_producto

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades personals s’incorporaran al fitxer Contactes i Mailing de l’Institut de Cultura de Barcelona, de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar els contactes i mailing de l’Institut de Cultura de Barcelona. Les seves dades no seran cedides a tercers. Vostè consent expressament en el tractament de les seves dades per a la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament (Pl. Sant Jaume 2, 08002 Barcelona), indicant clarament en l’assumpte “Exercici de dret LOPD”.