Si no pots veure bé el butlletí fes click aquí

Agenda
19-26 octubre

26 i 27.10.17
Jornades
Disseny per viure

El disseny com a transmissor de coneixement.
Projectes, conceptes, estratègies i dispositius tant locals com internacionals que milloren les experiències educatives.
+ info
Preu Entrada gratuïta amb aforament limitat
Afegeix a: iCal / Google Calendar / Outlook

21 i 22.10.17
Portes obertes
48 H OPEN HOUSE BCN

Aquest cap de setmana gaudeix d'experiències arquitectòniques totalment de franc. Aprofita per visitar el pis museu de la Casa Bloc, símbol de l'arquitectura racionalista a Barcelona.
+ info
Afegeix a: iCal / Google Calendar / Outlook

25.10.17 / 19 h
Club de lectura
Llegim el museu: descobrim el còmic

Encara hi ets a temps per apuntar-te al club de lectura temàtic en que el còmic serà tractat tant des del punt de vista literari com gràfic.
+ info
Preu Activitat gratuïta

A partir del 08.11.17
Curs
Introducció a la història del vestit

Obertes les inscripcions de la tercera edició del curs, que us ofereix un recorregut per la història del vestit, des de l'antiguitat fins els nostres dies.
+ info

25.10.17 / 18 h
Taller
User Journey Map en els processos de disseny

El mapa d'experiència d'usuari és una de les eines amb major potencial en els processos de disseny centrat en les persones.
+ info
Preu Taller gratuït. Places limitades.Requereix inscripció prèvia
Afegeix a: iCal / Google Calendar / Outlook

Diumenges / 11.30 h
Taller familiar
Qui no s'espanta, estampa!

Us convidem a conèixer la col·lecció de moda del museu i a experimentar la tècnica d'estampació a mà per decorar una peça de roba que ens podrem endur a casa.
+ info
Preu 3 € per persona. Els menors han d'anar acompanyats d'un adult
Afegeix a: iCal / Google Calendar / Outlook

A més :

Entre Tallers
Mostres pràctiques, tallers, concerts, visites guiades o workshops que permeten conèixer les tendències artístiques i artesanes de la ciutat. + info

imagen_producto

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades personals s’incorporaran al fitxer Contactes i Mailing de l’Institut de Cultura de Barcelona, de l’Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar els contactes i mailing de l’Institut de Cultura de Barcelona. Les seves dades no seran cedides a tercers. Vostè consent expressament en el tractament de les seves dades per a la finalitat indicada. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament (Pl. Sant Jaume 2, 08002 Barcelona), indicant clarament en l’assumpte “Exercici de dret LOPD”.